Nyheter

Branschproffs ska testa framtidens arbetskläder

Nu är uttagningarna klara till Team Fristads, en utvald skara branschproffs som under ett år ska testa framtidens arbetskläder och dela med sig av sina tankar kring befintliga kollektioner. Bland de nya ambassadörerna finns bland annat snickare, målare, svetsare och bönder som alla kräver exceptionella plagg i sin arbetsvardag.

– För dessa yrkesgrupper handlar arbetskläder inte bara om att skydda en från vädrets makter utan de är också ett viktigt verktyg för att kunna höja ens prestation, säger Sofia Wackling, Marknadschef på Fristads. Därför är dessa personers erfarenheter avgörande för produktutvecklingen av framtidens arbetskläder.

Landslaget i arbetskläder?

Fristads är Sveriges största tillverkare av arbetskläder och har funnits i snart 100 år. Det innebär att företaget fått en hel del trogna användare runt om i landet, som inte kan tänka sig att arbeta i något annat än Fristads. Många av dessa personer är dessutom några av Sveriges bästa hantverkare och deras åsikter har stor vikt för både branschkollegor och tillverkare som Fristads. För att hela tiden utvecklas och ligga i framkant samlar därför företaget dessa proffs i Team Fristads.

– Man skulle kunna kalla det för landslaget i arbetskläder, med hantverkare som har både olika specialiteter och olika stilar, säger Sofia Wackling. Ambassadörerna i Team Fristads kommer under ett år framöver att dela med sig av sina bästa hantverkstips till folket via olika kanaler och vara viktiga testpersoner när Fristads utvecklar nya produkter.

Här finns alla proffsambassadörerna:  

https://www.fristads.com/sv-se/om-oss/samarbeten/fristads-ambassadorer