Nyheter

HEM:s monter gjorde succé på Bomässan i Halmstad

Bomässan i Halmstad är en årligt återkommande mässa. I helgen som gick arrangerades mässan i Halmstad arena. Strax över 112 företag fanns representerade och Halmstads Energi och Miljö stack ut i mängden.

– Vi fick en förfrågan att ta fram en ny, modern och inbjudande monter till HEM, berättar Linda Björnander, projektledare på Consid i Borås. Arbetet har pågått sedan i somras och vi kan inte vara annat än nöjda med resultatet. Vi ville skapa en hemtrevlig och personlig känsla och den kom verkligen fram.

Halmstads Energi och Miljö gjorde stor succé och var en flitigt besökt monter.

– En viktig förklaring, fortsätter Linda Björnander, är att man lyckades lyfta fram den lokala närvaron i budskapet tillsammans med den inbjudande och hemtrevliga känslan kunden var ute efter.

– HEM är en förhållandevis liten aktör, och kan därför inte pressa priserna som giganterna kan. Vad de däremot kan erbjuda är en personlig service av någon som bor och verkar på samma plats som du, och är ett kommunalt bolag. Det finns en trygghet i det som vi ville lyfta fram. Bevisligen tyckte många av besökarna att Halmstads Energi och Miljö och montern lyckades kommunicera det.

Consid har under arbetet inför mässan tagit fram ett övergripande koncept med kommunikationsmaterial under parollen ”Vi är hela Halmstads elbolag” samt ett kreativt koncept som går igen genom hela montern.