Nyheter

Prestigefullt pris till Sigfrid Baumgartner på Smidmek

Sigfrid Baumgartner på Smidmek tog hem ett av de prestigefulla priserna som delades ut under Betonggalan på torsdagskvällen – Årets Montageledare. Sigfrid Baumgartner prisas för att som montageledare ”levererat med hög finish till väldigt nöjda kunder. Han är den optimala problemlösaren och ställer alltid upp för sina kollegor”.

– Jag är både glad och stolt, säger Sigfrid Baumgartner. Det är roligt att mitt arbete uppskattas och uppmärksammas.

Sigfrid Baumgartner hade nominerats som en av tre montageledare på galan som årligen arrangeras av Betongvärlden. Bakgrunden är hans arbete med projekt som Koenigseggs nya fabrik i Ängelholm, ombyggnaden av Rögle BK:s hemmaarena Catena Arena, och Byggelements nya produktionsanläggningar i Ucklum och Hallstahammar.

Priset för Årets Montageledare delas ut till en av de nominerade som under året aktivt bidragit till att ett speciellt projekt har lyckats utmärkt med prefabricerade betonglösningar. I nomineringen till priset framhålls vidare: ”På företaget brukar de skoja om att det finns ’Siggeprojekt’, vilket innebär att ju mer komplicerat det är, desto bättre lämpad är han för utmaningen”.

– Det är enormt roligt att Sigfrid Baumgartner blir uppmärksammad för sitt fina arbete, säger Victor Hallberg, VD på Smidmek. Vi är väldigt stolta och det är också en kvalitetsstämpel för oss som bolag.

Juryn bestod av Peter Aronsson, Prefabbyggarna, Henrik Nilö, Prefabsystem Montage och Mikael Rosenholm, Benders.

Priset sponsrades av Bemix. 

Foto: Smidmek

På bilden: Sigfrid Baumgartner från Smidmek blev Årets Montageledare på Betonggalan