Nyheter

Älvsbyhus på Hem & Villamässan 2023

En vikande småhusmarknad till trots, så väljer landets ledande småhustillverkare Älvsbyhus att medverka vid den stor Hem & Villamässan i Stockholm 13-15 oktober. Älvsbyhus fortsätter att satsa stort på marknadsföring i hela landet och ser mässan som en naturlig del i detta. Hustillverkaren är en av mässans trogna utställare och kan stoltsera med att ha varit landets största småhustillverkare i hela 23 år i följd. Dessutom ligger Älvsbyhus i topp vad gäller kundnöjdhet.

I år har mässbesökarna möjlighet att testa bygga sitt Älvsbyhus online på en av de stora touchskärmar som finns i montern. Älvsbyhus personal är på plats för att hjälpa och guida besökarna genom det digitala husbygget och här man du även passa på att ställa alla de frågor du önskar svar på.

Du hittar Älvsbyhus i monter A06:48

Hem och Villamässan är Nordens största boendemässa, den äger rum på Stockholmsmässan i Älvsjö fredag 25/11-söndag 27/11.

Här träffar du utställare och hittar produkter och tjänster inom tre fokusområden: Smarta hemmet, Bygga nytt och Renovera. Här erbjuds dessutom ett gediget scenprogram med föredrag inom varje område.

Mässans öppettider: Fredag 25/11 kl. 12-20. Lördag 26/11 kl. 10-18. Söndag 27/11 kl. 10-17.

Läs mer om Hem & Villamässan på hemsidan: 

https://www.hemochvilla.se/