Nyheter

Parakey lanserar nyheter: “Mobil access till alla dörrar!”

Nu är det återigen dags för lansering – Proptech-bolaget Parakey släpper inte bara en, utan två nya produkter berikade med mobil access. De nya produkterna gör det möjligt att på ett enkelt, billigt och säkert sätt använda väl fungerande mobil access på mer eller mindre alla dörrar i en fastighet. Nyheterna presenteras för första gången under säkerhetsmässan Sectech den 24-25 oktober i Stockholm.

Hösten 2022 lanserade Göteborgs-bolaget Parakey världens minsta passersystem – med mobilen som nyckel. Parakey Slim, har blivit en stor succé och är idag Parakeys mest sålda produkt. Nu utökas produktportföljen med ytterligare två efterlängtade produkter.

– Utifrån marknadens och våra kunders önskemål om att kunna berika fler dörrar och dörrtyper med mobil access lanserar vi två mycket spännande och innovativa produkter. Nationellt, som internationellt, är efterfrågan stor på ett säkert, fungerande och okrångligt passersystem utan fysiska nycklar, taggar och passerkort. Nu är det dags – Parakey på alla dörrar, säger bolagets VD Jonas Arvidsson.

Nyheterna lanseras den 24-25 oktober i Parakeys monter 07:22 på säkerhetsmässan Sectech (Stockholmsmässan), men kommer också att visas på webinars under hösten.

Signa upp dig här för att inte missa den senaste informationen om Parakeys kommande produkter.