Nyheter

16 000 unga yrkesverksamma har betygsatt sina drömarbetsgivare

I en färsk studie från Universum har 16 000 unga yrkesverksamma betygsatt sina drömarbetsgivare. Resultatet visar att PE Teknik & Arkitektur tar stora kliv uppåt på rankinglistan över Sveriges mest attraktiva arbetsgivare inom samhällsbyggnad.

PE Teknik & Arkitektur är ett av Sveriges främsta konsultbolag inom byggnader och deras närmiljö. Ända sedan starten 2006 har företaget strävat mot att aktivt bidra till en hållbar samhällsutveckling genom innovativa och hållbara lösningar. Detta attraherar både kunder och branschens bästa talanger, och PE tar stora kliv framåt i Universums senaste kartläggning över Sveriges mest attraktiva arbetsgivare enligt unga yrkesverksamma.

– Vi är otroligt stolta över att vi rankas som en av branschens mest attraktiva arbetsgivare. Vår tydliga position på marknaden och vårt arbete för att skapa den bästa arbetsplatsen har ökat vår attraktionskraft på många sätt. Vi har en kund- och medarbetarnöjdhet på toppnivå och detta är ytterligare ett kvitto på att vårt gemensamma arbete ger resultat, säger Helena Hed, vd på PE Teknik & Arkitektur.

Stort förtroende även bland ingenjörsstudenter

Tidigare i år publicerade Universum en liknande undersökning där över 20 000 civil- och högskoleingenjörsstudenter i Sverige betygsatte sina drömarbetsgivare. Även i denna undersökning rankades PE Teknik & Arkitektur som en av branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Läs mer och ta del av rapporten >