Nyheter

Sensorstyrt blev just lite coolare

Den mest energieffektiva blandaren är den som aldrig spolar varmvatten i onödan. Sensoric från Gustavsberg möjliggör bästa möjliga hygien och extra låg vattenförbrukning – nu även i dramatiskt matt svart utförande.

– Sensoric är enkel att förstå och i matt svart utförande tillför den här blandaren dramatik och lite kaxighet i vilken miljö som helst, säger Anna Marciniak, produktchef på Gustavsberg.

Ny färg och nya funktioner

Nu finns alla tre modeller av Sensoric i matt svart, vilket gör den till marknadens förmodligen coolaste sensorstyrda blandare. Två funktionella nyheter i Sensoricblandarna är en något fördröjd avstängning av vattnet när händerna avlägsnas (ger en skönare, lugnare känsla) och inprogrammerad automatisk genomspolning var 24e timme (ger ännu bättre hygien). Dessa två nyheter gäller Sensoric både i krom och i matt svart.

Klarar kraven för LEED

Sensoric har inställbart komfortflöde och komforttemperatur. Installatör och/eller slutanvändare kan enkelt kalibrera optimalt vattenflöde. Sensoric levereras med 2 olika strålsamlare som ger 1,9 l/minut eller 4,3 l/minut och är lämpliga i de flesta miljöer.

Den snåla strålsamlaren klarar också kraven för miljöcertifieringssystemet LEED.

Mer hygienisk

Den sensorstyrda funktionen gör även den här blandaren till ett beröringsfritt, hygieniskt val. Den strömlinjeformade designen främjar enkel renhållning och god hygien.