Nyheter

Årets bygghandel

När Market Awards under torsdagen utsåg Sveriges bästa detaljhandelsföretag 2023 stod Beijer Byggmaterial som segrare i kategorin Årets Bygghandel.

Med juryns motivering ”Årets vinnare har byggt upp ett betydande nätverk av nöjda kunder genom att jobba målmedvetet för att erbjuda en upplevelse av högsta kvalitet. De har lyckats mejsla fram en hållbar väg till kundernas hjärtan som också visar sig i försäljningssiffrorna”, utnämns Beijer som segrare.

– Jag är så oerhört stolt över Beijer och det fantastiska arbete våra medarbetare gör varje dag för att skapa kundupplevelser i världsklass. Att vi vinner årets bygghandel är en kvalitetsstämpel och visar att det stora hjärta och enorma engagemang vi har i Beijer verkligen ger resultat, säger Geir Thomas Fossum, vd Beijer Byggmaterial.

Market Awards är ett pris som lyfter fram de mest framstående företagen inom detaljhandeln i Sverige. Undersökningen granskar fem områden: Försäljnings- och resultattillväxt samt andra ekonomiska nyckeltal, kundupplevelse, varumärkesstyrka och marknadsposition, innovationsförmåga och hållbarhetsarbete.

Valet av pristagare utgår från en undersökning som leds av tidningen Market och Center for retailing, Handelshögskolan i Stockholm. Undersökningen hämtar även data från Xtreme Insights och Better Business World Wide.

Läs också

www.market.se/market-awards/beijer-satter-spiken-arets-byggare-tar-andelar