Nyheter

Zurface förlänger ramavtal med Peab

Zurface AB, Nordens största aktör inom natursten, förlänger sitt ramavtal med byggbolaget Peab. Avtalet sträcker sig över 2 år.

Zurface producerar och säljer naturstensprodukter till både kommuner och entreprenörer för stora infrastruktur- och byggnadsprojekt såväl som trädgårdsprojekt. Bolaget har egen produktion på Bornholm i Danmark och handelspartners i stora delar av världen.

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag och har under flera år beställt natursten till sina olika projekt runt om i Sverige från Zurface. Genom ramavtalet förlängs nu samarbetet.

– Att Peab än en gång väljer oss är ett kvitto på att vi lever upp till deras höga förväntningar och levererar med kvalitet i alla led, något som vi vet är extremt viktigt för byggbranschen. Det fick vi bekräftat i en undersökning som vi gjorde bland Sveriges platschefer nyligen, säger Zurfaces vd, Eric Waxin.

Zurfaces fick också ett högt betyg i Peabs egna leverantörsutvärderingar efter genomförda projekt – 3,93 av 4 möjliga.

– Det är faktorer som leveranssäkerhet, samarbetsförmåga, engagemang i projektet, administration, kvalitet på utförda arbeten och leveranser samt prestation inom miljöarbetet som utvärderas, och där får Zurface nästan full pott, säger Maria Lideflo, kategorichef på Peab.

Foto: PIRO