Nyheter

C4 Energi satsar på energilager och batteri för hushåll och företag

C4 Energi tar ännu ett steg mot en mer hållbar framtid genom att nu erbjuda batteri- och energilagerlösningar för både villor och företag. Med ett brett utbud av batterier i olika utföranden och storlekar, kan kunderna dra nytta av ökad självförsörjning och minskade elkostnader.

Maximera solenergin

För dem som redan har solpaneler på taken, är ett batteri det perfekta komplementet. Genom att lagra överskott av solenergi under dagen kan man använda den lagrade energin på exempelvis natten, vilket minskar beroendet av elnätet och resulterar i direkt förnybar energi.

Minskade elkostnader och ökad självförsörjning

C4 Energi’s batterilösningar ger kunderna möjlighet att minska uttaget av el från elnätet, vilket kan leda till betydligt lägre elkostnader, särskilt under perioder med höga elpriser. Dessutom minskar man sitt koldioxidavtryck och stödjer omställningen till ett mer hållbart samhälle.