Nyheter

Arbesko ställer ut på A+A i Düsseldorf 24-27 oktober

24-27 oktober ställer Arbesko ut på AplusA (A+A) i Düsseldorf. A+A är världens ledande mässa för säkerhet och hälsa på jobbet. I montern visar Arbesko ett urval av sina skyddsskor utvecklade för och tillsammans med yrkesproffs.

Per Andersson Banck är tillförordnad försäljningschef på Arbesko:

– Vi kommer framåt att satsa ännu mer på att nå användare utanför Norden. Då A+A är världens största mässa med fokus säkerhet på jobbet, är det en viktig mötesplats för oss. Vi får möjlighet att träffa både nuvarande och framtida kunder och berätta om oss och våra produkter. Det ska bli extra roligt att få lansera en produktnyhet under mässan.

Utöver produktnyheten kommer Arbesko även visa sin serie Oxelösund på plats i montern. Oxelösund riktar sig mot användare som har en riktigt krävande arbetsmiljö med bland annat extremt hög hetta eller starka kemikalier. Per fortsätter;

– Vi ser fram emot många intressanta möten under dagarna på A+A. Utöver att visa våra produkter kommer vi även berätta mer om vår historia som skotillverkare som sträcker sig ända tillbaka till 1839. Vi är faktiskt den enda skyddsskofabriken med tillverkning i Sverige. Och jag kan lova att du som besöker vår monter kommer att mötas av ett glatt och positivt gäng, avslutar Per Andersson Banck.

Träffa Arbesko i hall 11, monter D17.