Nyheter

Comfort köper Bergsvikens Industriplåt

Comfort förvärvar Bergsvikens Industriplåt AB och markerar ett betydande steg i kedjans strävan att utöka sin närvaro och erbjudande i Norrbotten och Västerbotten.

Bergsvikens Industriplåt AB är baserat i Öjebyn i Piteå och har en imponerande verksamhet inom industriplåt, industriisolering och VVS-isolering. Med en årsomsättning på cirka 14 miljoner kronor och en arbetsstyrka på 11 anställda, har man etablerat sig som en stark aktör inom branschen.

– Helt rätt partner och ett värdefullt tillskott till Comfort-familjen. Deras expertis och förmåga att leverera högkvalitativa tjänster gör det här förvärvet till ytterligare en viktig del av vår satsning i regionen, säger Göran Swedérus, VD på Comfort.

Bergsvikens Industriplåt erbjuder en stor bredd som omfattar allt från små projekt för privatpersoner till storskaliga industriella installationer.

– Vi har en lång och beprövad erfarenhet samt fina referenser från några av Sveriges ledande industriföretag. Det känns riktigt bra att ansluta sig till en multidisciplinär och stor aktör som Comfort. Tillsammans blir vi ännu starkare, säger Mikael Lundgren, VD för Bergsvikens Industriplåt.

Foto: Mohamed Hassan