Nyheter

Årets stora samling – av branschen, för branschen

Samhällsbyggnadsdagarna 2023 – årets stora samling för hela sektorn. I År går det av stapeln hos 7A vid Odenplan i centrala Stockholm 5–6 oktober.

Nu är programmet för årets upplaga på plats. Här bjuds man på fördjupning och inspiration inom högaktuella ämnen som täcker alla delar av samhällsbyggnadssektorn. Specialiserat eller brett, man väljer själv genom att plocka från de parallella spåren.

I årets upplaga har innehållet vässats ytterligare och man jobbar särskilt mycket med branschexperterna som är engagerade i föreningen Samhällsbyggarna och med representanter från företag, organisationer och akademi.

– Samhällsbyggnadsdagarna jobbar vi fram tillsammans med hela sektorn – det är verkligen den stora samlingen av branschen, för branschen, säger Joanna Messmer, vd Samhällsbyggarna.

Under Samhällsbyggnadsdagarna möts ledande samhällsplanerare, företagare, forskare, investerare och politiker för att dela med sig av kunskap och erfarenheter. Ta del av föreläsningar, samtal och debatter inom några av samhällets viktigaste områden:

✓ Fastigheter, boende och arkitektur

✓ Infrastruktur, mobilitet och transporter

✓ Energi och klimat

✓ Stad och land

✓ Tech, innovation och digitalisering

✓ Ekonomi och kultur

Samhällsbyggnadsdagarna arrangeras årligen av Samhällsbyggarna som är föreningen för dig som utvecklar, bygger och förvaltar vårt framtida samhälle.

Under konferensen delar Samhällsbyggarna också ut priser i flera kategorier:

Årets samhällsbyggare – branschens klarast lysande stjärna

Clarence Morberg-priset – årets unga inspiratör och samhällsbyggare

Excellence in Civil Engineering – storartade insatser inom ingenjörskonsten

Bästa examensarbete fastighetsrätt – delas ut i samarbete med Lantmäteriet

Bästa examensarbete fastighetsekonomi – delas ut av Samhällsbyggarnas sektion för fastighetsvärdering, SFF

Nyhet! Bästa examensarbete i hållbart samhällsbyggnande – delas ut i samarbete med Structorstiftelsen (Per Fladvad, Olof Hulthén och Mats Textes Stiftelse)