Nyheter

ASSA ABLOY lanserar eCLIQ – ett digitalt låssystem med underhållsfria cylindrar

Nu kommer eCLIQ, ett digitalt låssystem med underhållsfria cylindrar anpassat främst för flerbostadsfastigheter samt små och medelstora företag. Med eCLIQ öppnas helt nya möjligheter för fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företagare att hantera sina digitala nycklar.

– eCLIQ är ett bekvämt och enkelt sätt att ta steget till ett digitalt låssystem, säger Erik Johnsson, teknisk säljare för CLIQ & PULSE på ASSA ABLOY Opening Solutions.

eCLIQ-cylindrarna har en unik självsmörjande funktion vilket gör dem helt underhållsfria, vilket är en i raden av många fördelar.

– För fastighetsägare är underhåll något som i regel kräver tid, personal och pengar, fortsätter Erik Johnsson. Att eCLIQ-cylindrarna är underhållsfria innebär att dessa resurser kan frigöras till annat.

eCLIQ är ett system som är enkelt att anpassa efter verksamhetens storlek och behov. Systemet har stöd för att kunna hantera ett över tid varierande antal användare, dörrar, våningsplan och fastigheter.

eCLIQ är ett system som är enkelt att anpassa efter verksamhetens storlek och behov.
eCLIQ hanteras via en modern molnbaserad mjukvara eller via en återförsäljare, allt på distans via uppdateringsenheter eller mobiltelefon. eCLIQ passar lika bra för befintliga fastigheter som för nyproduktion.
Snabba fakta om eCLIQ
Enkelt att integrera med befintliga passersystem via API:er samt möjlighet att välja till RFID-chip i nyckeln som kan användas av ett stort antal av marknadens passersystem inklusive ASSA ABLOY ARX och Aptus.
Lång batteritid för nycklarna – upp till 10 år.
Enkelt att spärra borttappade nycklar.
Smarta funktioner som validering, tidsstyrning och schema.
Enkel installation och övergång från mekaniskt låssystem.
Läs mer om ASSA ABLOY eCLIQ