Nyheter

NABO: Ny affärsområdeschef för ekonomisk förvaltning

Mattias Hellstrand blir ny affärsområdeschef för ekonomisk förvaltning på Nabo. Han kommer närmast från Nabos moderbolag Odevo där han hade rollen som Strategy & Value Creation Director med Sverige som fokusområde.

Inom ekonomisk förvaltning tar Nabo hand om all ekonomi, redovisning, finans och skattefrågor åt bostadsrättsföreningar. I en mer komplex värld med större krav på redovisning och en mer osäker ekonomisk framtid är ekonomisk förvaltning ett allt viktigare stöd för bostadsrättsföreningars styrelser.

– Som affärsområdeschef för Ekonomisk förvaltning på Nabo blir Mattias ansvarig för en mycket viktig del av vår verksamhet och våra kunders arbete. Hans roll blir att utveckla vårt erbjudande och säkerställa att Nabo försätter gå i bräschen med lösningar, service och expertis som hjälper styrelsemedlemmar i bostadsrättsföreningar sova gott om nätterna, säger Fredrik Fexe, VD på Nabo.

Nabo förvaltar fler än 3000 bostadsrättsföreningar med över 120 000 lägenheter i hela Sverige och är ledande när det kommer till digitala lösningar för sina kunder. Bland annat tack varen en marknadsledande kundportal som ständigt är uppdaterad med den senaste informationen.

– Nabo har länge varit ledande i digitaliseringen av fastighetsbranschen i stort och för bostadsrättsföreningar i synnerhet. Det känns fantastiskt att kunna vara en del i denna fortsatta utveckling och få möjlighet att påverka framtidens fastighetsförvaltning. Jag ser fram emot att ta nästa steg med alla mina nya medarbetare, säger Mattias Hellstrand.

Innan Mattias kom till Odevo var han managementkonsult på McKinsey & Company i 6 år. Där ledde han det nationella och internationella teamet med fokus på strategi, digital affärsutveckling och förändringsarbete. Mattias är utbildad på Handelshögskolan i Stockholm med kandidat- och masterexamen inom Redovisning & Finansiering.