Nyheter

ALT Hiss storsatsar i Stockholm och nyanställer

ALT Hiss satsning i Stockholm under året har gett resultat med flera nya kunder och uppdrag. Det gör att företaget nu söker fler medarbetare – arbetsledare, servicetekniker och moderniseringstekniker.

Under vintern och början av det här året kom allt fler uppdragsförfrågningar in till regionkontoret i Stockholm och ALT Hiss kom fram till att det är ett bra läge att ta nästa steg i regionen och beslutade att satsa på att expandera.

För att leda satsningen anställdes Mattias Bergström som ny regionchef i början av året. Han kommer närmast från ett annat liknande ägarlett företag i branschen.

– ALT Hiss som bolag satsar långsiktigt, både sett till verksamheten och medarbetarna. Det känns extra bra i dessa något oroliga tider och det lockade mig till företaget, säger Mattias Bergström och fortsätter:

– Vi har en spännande resa framför oss i Stockholm med tydliga tillväxtmål och en tydlig strategi. Och när vi sammanställt året så här långt ser vi ett riktigt bra första försäljningshalvår, vilket gör att vi nu behöver utöka personalstyrkan, inte minst på servicesidan.

ALT Hiss med huvudkontor i småländska Alvesta öppnade regionkontor i Stockholm 2008, där man i nuläget är 15 medarbetare. ALT Hiss har växt stadigt sedan starten 1994 och omsätter ungefär 350 miljoner och har totalt 180 anställda.

– Stockholmsregionen är en stor marknad där vi ser potential att växa och när både uppdragen och förfrågningarna ökar är det ett bra tillfälle att satsa, säger Erik Björkqvist, marknadschef.

Om ALT Hiss

Sedan mer än 25 år är ALT Hiss väl etablerade och är en komplett och rikstäckande leverantör av hissar och rulltrappor för alla lyfthöjder och laster.

Företaget finns över hela landet med dels egna region- och lokalkontor samt återförsäljare.

ALT-koncernen är ett helt fristående och ägarlett bolag, där flera i branschen istället ingår i stora koncerner eller ägs av riskkapitalbolag vilket ger mer fokus på avkastning än det långsiktiga transparanta samarbete som ALT står för.

Företag installerar nästan en hiss om dagen och vi har avtal för service och förebyggande underhåll av över 11.000 hissar runt om i landet.

ALT Hiss-koncernen har cirka 180 anställda och omsätter drygt 350 miljoner kronor.

Företagets hissar konstrueras och produceras på huvudkontoret i Alvesta.

ALT Hiss ligger i täten gällande miljöhänsyn genom att vi bland annat konstruerar och tillverkar våra hissar så att de kan återanvändas, snarare än att enbart återvinnas.

Se även:

 www.althiss.se