Nyheter

Quality Hotel Arlanda XPO tillsätter ny Hotelldirektör

Den 11 september startar Hanna Ringdahl som Hotelldirektör för hotellet. Hanna har en gedigen bakgrund inom hotellbranschen och kommer med omfattande erfarenhet från olika ledande befattningar inom Strawberry (fd Nordic Choice Hotels).

Hanna Ringdahl inledde sin karriär på Clarion Hotel Gillet 2010, där hon började i receptionen och gjorde en imponerande resa inom koncernen. Hennes senaste roll var som Operation Manager på Quality Hotel Arlanda XPO, vilket gör henne bekant med hotellet och dess dynamik. Dessförinnan var hon hotellchef för Quality Hotel Friends och hon har även tjänstgjort som hotelldirektör för Comfort Hotel Norrköping i samband med att hotellet öppnade.

– Hanna är en värdefull kraft inom vår organisation och hennes bevisade förmåga att leda och inspirera har varit avgörande för hotellets framgång. Hennes engagemang för gästupplevelsen och hennes förmåga att driva affärsstrategier är en förebild för vårt team. Vi ser med spänning fram emot att se hennes ledarskap fortsätta att forma Quality Hotel Arlanda XPO’s framtid, säger Susanna Ståhl, driftsdirektör för Quality Hotel Sverige.

Med en passion för gästfrihet och en stark kommersiell inriktning har Hanna Ringdahl visat sig vara en driven ledare med en energifylld inställning. Hennes karriär har varit mångfacetterad och inkluderar även erfarenhet från andra framstående hotell i Stockholm, såsom Clarion Hotel Stockholm, där hon har utvecklat djup insikt i branschens olika aspekter.

– Jag är stolt och ödmjuk inför rollen som Hotelldirektör på Quality Hotel Arlanda XPO och ser verkligen fram emot att vara en del av den spännande resan att utveckla detta fantastiska hotell och vårt magiska team. Med den potential som hotellet och området har, är jag övertygad om att vi tillsammans kommer att nå nya höjder, säger Hanna Ringdahl, tillträdande hotelldirektör på Quality Hotel Arlanda XPO.

Quality Hotel Arlanda XPO är ett hotell som fokuserar på möten och upplevelser och erbjuder en modern och bekväm plats för både konferenser och avkoppling. Med sitt strategiska läge, endast 10 minuter från Arlanda flygplats, erbjuder hotellet lätt tillgänglighet för resenärer och affärsbesökare.

Om Quality Hotel Arlanda XPO

Quality Hotel Arlanda XPO är ett modernt hotell beläget 10 minuter från Arlanda flygplats och mitt i Scandinavian XPO, Skandinaviens nya internationella mässcenter. Med 421 stilfullt inredda hotellrum, 2200 kvadratmeter mötesyta, restaurangen The Social Bar & Bistro och andra faciliteter erbjuder hotellet en perfekt plats för möten, konferenser och avkoppling. Med närhet till Arlanda flygplats, tågstationer och bilvägar är hotellet lättillgängligt för både affärsresenärer och fritidsresenärer.