Nyheter

Ny vd på Momentum

Tidigare vice vd Gustav Bouvin är ny vd på Momentum då Richard Durlow valt att gå vidare till en roll som Executive Advisor inom Aareon Group.

Gustav Bouvin har en mångårig bakgrund inom bolaget från både kund- och affärssidan.

2021 blev han vice vd och har haft en framträdande roll sedan Momentum förra året förvärvades av Aareon Group.

– Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med våra fantastiska och kompetenta medarbetare fortsätta den spännande tillväxtresa som vi befinner oss på. Det känns extra roligt att leda en organisation som drivs av en vilja att ständigt förbättra våra produkter för att göra vardagen enklare för våra kunder. Vi var först med helt SaaS-baserade fastighetssystem och nu fortsätter vi revolutionera branschen med helt nya sätt att implementera våra produkter.

Foto: ElasticComputeFarm