Nyheter

Årets produktnyhet från ZARGES: MultiMaster 5 En stege, fem funktioner

MultiMaster 5 är benämningen på den största innovationen inom stegar på flera år från ZARGES, som är expert på accessteknik, stegar och arbetsplattformar. Fem olika lägen kombinerat med smarta produktegenskaper gör stegen till en pålitlig partner inom bygg, underhåll och industri.

ZARGES MultiMaster 5 egenskaper:

– Fem mångsidiga lägen för hög produktivitet

– Enkel och säker justering tack vare enhandslåsning samt höj- & sänkbar stödsida

– Multifunktionell verktygshylla för verktyg med magnetfack för små delar

– Enkel att transportera med hjul och transporthandtag

– Eloxerade stegsidor svärtar inte händerna

– 80 mm djupa steg med integrerat ZARGES Safer Step halkskydd

– Patenterad konstruktion

Det är en konstant utmaning att samtidigt arbeta både säkert och effektivt inom bygg, underhåll och industri. Innovativa lösningar med ergonomi, effektivitet och säkerhet i fokus krävs för att skapa en säker och produktiv arbetsmiljö, även under tidspress.

Olika lägen för olika utmaningar

Nu lanserar ZARGES sin nyhet MultiMaster 5, kombistegen med en innovativ och patenterad 5-i-1 konstruktion som gör att en stege kan användas i fem olika lägen. Använd som trappstege, enkelstege, förlängd enkelstege, stege i trappa eller som enkelstege med väggstöd. MultiMaster 5 är extremt mångsidig och kan anpassas till flera olika utmaningar. Den enkla enhandslåsningen gör att stegen är lätt att växla mellan olika lägen. Höjden på stödsidan går att justera inför användning i trappor eller som enkelstege med väggstöd.

Trappstege: Perfekt för olika vardagliga jobb.

Stege i trappa: Jämna ut nivåskillnader upp till 500 mm tack vare justerbar stödsida med 35 mm intervaller. Jobba säkert i trappor eller andra ojämna ytor.

Enkelstege och förlängd enkelstege: Den innovativa stegtoppen gör stegen säker att luta mot inner- och ytterhörn, stolpar, pelare, regelväggar och plana väggytor.

Enkelstege med väggstöd: Maximal flexibilitet i trånga utrymmen då stödsidan kan användas som justerbart väggavstånd (800–1 200 mm) för att nå över hinder.

Omfattande produktegenskaper

Förutom flera funktioner kommer ZARGES MultiMaster 5 med en rad innovativa egenskaper som resulterar i en uttänkt lösning för säkert, bekvämt och produktivt arbete på olika höjder och för olika arbetsmoment.

Praktisk, multifunktionell hylla: Hållare för skruvdragare, magnetiskt fack för smådelar och möjlighet att lägga till krokar. Den innovativa designen gör att toppen går att luta mot hörn, stolpar och plana väggytor vid användning som enkelstege.

Enkel och bekväm att flytta: Den multifunktionella hyllan har även ett ergonomiskt handtag, som i kombination med hjulen i stegens nedre del gör stegen enkel och bekväm att flytta.

Eloxerade stegsidor: Ytbehandlade stegsidor gör att du kan arbeta i miljöer med krav på renlighet utan risk för svärtade händer.

Säkra steg: Hög komfort och säkerhet tack vare 80 mm djupa steg med integrerat ZARGES Safer Step halkskydd.

ZARGES kvalitet: Högkvalitativt och robust aluminium, beprövad ZARGES kvalitet och tredje parts certifiering i enlighet med den senaste EN 131-4 standarden.