Nyheter

Bygma stärker upp med ny platschef på Tegelförsäljningen i Bandhagen

För att ytterligare stärka Bygmas verksamhet som specialister inom fasad- och putsarbeten har Jörgen Nybacke rekryterats som ny platschef till Bygmas Tegelförsäljning med placering i Bandhagen, Stockholm.
Med lång erfarenhet inom branschen som både säljare och ledare vill Jörgen utveckla Tegelförsäljningen till en ännu starkare partner för fasadproffsen.
Nu kan vi på Bygma bekräfta att Jörgen Nybacke övertar rollen som platschef på Tegelförsäljningen i Bandhagen. Han tar över en anläggning som redan idag har en självklar plats bland fasadspecialisterna, men målet är att ytterligare stärka förutsättningarna och den potential som finns för att serva mur- och fasadproffs i hela Stockholmsregionen.
Jörgen som tillträdde tjänsten 30 augusti i år har en gedigen erfarenhet inom branschen och kommer närmast från tjänsten som VD på SEHED Bygg AB.
– Det gläder oss att Jörgen vill ta sig an uppdraget som platschef hos oss på Bygma. Han är en uppskattad ledare med stor expertis och ett engagemang som välkomnas av det starka team som vi har på anläggningen.