Nyheter

Schneider Electric och WAGO lanserar CYB-AD adapter för snabb och effektiv installation

Schneider Electric har tillsammans med WAGO utvecklat CYB-AD adaptern, en innovativ lösning för el, data och multimedia som fungerar utmärkt i Schneider Electrics installationssystem och minimerar antal kopplingsmoment.

CYB-AD adaptern är en del av Schneider Electrics nya installationslösning och är speciellt utformad för att passa perfekt tillsammans med Thorsman F80 system TEK och INKA. Med CYB-AD adaptern blir installationen enklare och smidigare, vilket sparar tid och resurser. Den användarvänliga designen och den stora flexibiliteten gör att adaptern passar lika bra i renoveringsprojekt som i nybyggnationer.

Fördelarna med CYB-AD adaptern är flera. Den är utrustad med smarta funktioner som förenklar installationen. Dessutom erbjuder den en mjukt formad kanal med många varianter, vilket gör den till ett lämpat verktyg som underlättar för installatören. Adaptern kommer att presenteras på Elmässan den 18–19 oktober i både Schneider Electrics monter D:14 och WAGOs monter E:04.

– Vi är mycket nöjda över vårt samarbete med WAGO och lanseringen av CYB-AD adaptern. Det är en innovativ lösning som verkligen underlättar för installatörer och bidrar till snabbare och mer effektiva installationer. Tillsammans med vårt Thorsman F80 system INKA och TEK kan vi erbjuda en komplett installationslösning som möter behoven hos våra kunder, säger Maria Bergman Kosinski, Produktchef på Schneider Electric.

– Tillsammans med Schneider Electric kommer våra kunder spara tid och material tack vare WAGOs flatkabel-lösning tillsammans med Schneider Electrics CYB-AD adapter. Utöver tidsbesparingen blir det inget kabelspill eller kabelskalning tack vare Winsta snabbkopplingarDu spar både tid och material ur ett miljöperspektiv, säger Christer Nyh, projektledare på WAGO Sverige AB.

Förutom CYB-AD adaptern erbjuder nu Schneider Electric Thorsman TEK i svart PVC-material. En stilren och modern lösning för att mata el, data och multimedia genom tak, vägg eller golv. Uttagsserien är dessutom under kontinuerlig utveckling och utformad för att passa med Schneider Electrics populära nätverksserie, Acctasi.

Läs mer om Schneider Electrics installationssystem:

här.