Nyheter

Ny försäljningschef på AMF Fastigheter

AMF Fastigheter har rekryterat Nicole Rosvall som försäljningschef. Nicole kommer närmast från en roll som projektuthyrare på Atrium Ljungberg och tillträder den nya rollen den 1 oktober.

– Vi ser fram emot att välkomna Nicole Rosvall till AMF Fastigheter. I en utmanande tid blir attraktiva, levande och trygga platser, både i fastigheterna och i gaturummet mellan husen, allt viktigare för att staden ska behålla sin attraktionskraft. Jag tror att Nicole med sin energi, sitt stora intresse för platsutveckling kombinerat med naturliga ledaregenskaper kommer att utmana oss. Tillsammans med teamet kommer hon att fortsätta det fantastiskt fina uthyrningsarbete som har gjorts för att skapa platser där människor vill vara, säger Magnus Behrenfeldt, chef stadsutveckling på AMF Fastigheter.

Nicole Rosvall arbetar idag som Office Leasing Manager på Atrium Ljungberg där hon varit verksam sedan 2019. På Atrium Ljungberg har Nicole arbetat med strategisk projektuthyrning och storkundsbearbetning.

Fokus har varit att utveckla och stärka platser så som Slakthusområdet, Sickla och Hagastaden genom att identifiera och etablera relevanta verksamheter för området. Tidigare har Nicole arbetat som fastighetskonsult och projektledare på Tenant & Partner. Erfarenheterna av att företräda olika perspektiv, både fastighetsägar- och hyresgästsidan, kommer att vara värdefulla i den nya rollen.

På AMF Fastigheter kommer Nicole tillsammans med ett team om 12 medarbetare att fortsätta utveckla attraktiva kommersiella ytor och arbetsplatser där människor vill vara. Levande bottenvåningar med olika typer av upplevelser inom mat, kultur, hälsa, handel och möten är viktiga beståndsdelar i det arbetet.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att bli en del av AMF Fastigheter och att tillsammans med teamet fortsätta fylla de fastigheter, kvarter och platser som ingår i bolagets portfölj med spännande upplevelser och verksamheter. I branschens pågående utveckling, som påskyndats av nya beteendemönster och den förändrade synen på arbetsplatsens betydelse och utformning, är det särskilt viktigt att ligga utvecklingen och hyresgästernas förändrade behov nära. Det ska bli fantastiskt kul att vara med på AMF Fastigheters fortsatta resa, säger Nicole Rosvall.

När Nicole Rosvall tillträder rollen som försäljningschef den 1 oktober ersätter hon Magnus Carlsson, som varit verksam inom AMF Fastigheter sedan 2014 och i rollen som försäljningschef sedan 2018.

Magnus har bred erfarenhet från fastighets- och finansbranschen, i synnerhet från att driva kontorsaffären i stora, nydanande stadsutvecklingsprojekt.

Magnus har bland annat en stor del i Urban Escapes framgång. Nu kliver Magnus Carlsson in i en ny roll med fokus på att utveckla kontorsaffären i Marievik där AMF Fastigheter är majoritetsägare. Ett omfattande stadsutvecklingsprojekt planeras i Marievik under kommande år.