Nyheter

Vectura stärker upp styrelsen

Jenny Larsson tillträder som ny styrelseledamot i Vecturas styrelse för att stärka upp och fortsatt driva investeringar. Jenny kommer med bred erfarenhet från bland annat energibranschen. För Vectura är Jennys bakgrund och erfarenheter ett fint tillskott inför framtida satsningar och tillväxt.

Jenny Larsson är utbildad civilingenjör och VD för Schneider Electric i Sverige. Jenny har lång och gedigen erfarenhet från energibranschen från bland annat Vattenfall, ABB och Hitachi Energy. Hon är sedan tidigare styrelseledamot i JM och Nibe Industrier samt ledamot i Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademin (IVA).

– Jag ser fram emot att vara en del av Vectura, som med nytänk och helhetsperspektiv skapar värde för människor, företag och samhälle. Med min erfarenhet från industri, infrastruktur- och energibransch ser jag fram emot att vara med och bidra till Vecturas ambition att med nya perspektiv skapa de bästa miljöerna och platserna, säger Jenny Larsson.

Vectura Fastigheter gör mycket stora investeringar för innovativa platser i Sverige, till exempel i Hagastaden, Stockholm genom Forskaren, CampusF och Kvarter 37. I Mölndal med GoCo Health Innovation City samt i Lund och Uppsala.