Nyheter

Nordlo och Bengt Dahlgren Göteborg förnyar avtal

Efter tre år av nära och framgångsrikt samarbete förnyar Bengt Dahlgren Göteborg AB förtroendet för Nordlo som helhetsleverantör av IT. Med nära samarbete och gedigen kunskap om byggbranschen fortsätter Nordlo leverera en säker, skalbar och stabil IT-infrastruktur samt en engagerad servicedesk till kund.

– Det har fungerat väldigt bra med Nordlo. Det är personligt och familjärt oavsett om man pratar med kundansvarig, tekniker eller support. Det genomsyrar hela Nordlo, säger Patrick Liljeroth, CTO på Bengt Dahlgren Göteborg.

Bengt Dahlgren är en av Sveriges främsta teknikkonsultbolag verksamt i hela samhällsbyggnadsprocessen. Koncernen består av sju bolag, där ibland Bengt Dahlgren Göteborg AB, och drygt 700 medarbetare som verkar i hela Sverige och internationellt.

Nordlo inledde sitt samarbete med Bengt Dahlgren Göteborg under 2019 och avtalet började gälla i februari 2020. Tre år senare är ett nytt 36-månadersavtal tecknat. Avtalet omfattar full outsourcing av IT-drift vilket inkluderar hosting, klienthantering, säkerhetstjänster samt en mycket uppskattad servicedesk.

– Att tekniken funkar är en självklarhet, och Nordlos kunniga, effektiva och personliga servicedesk är något utöver det vanliga. Vår täta dialog med Nordlo har gjort att vi har kunnat justera och utveckla vårt samarbete tillsammans under åren. Både vårt partnerskap och leveransen har varit väldigt bra, och vi jobbar alltid för att bli bättre. Klart vi vill ha Nordlo med oss på den resan, fortsätter Patrick Liljeroth.

– Vi är glada för Bengt Dahlgren Göteborgs fortsatta förtroende för Nordlo. Vi har haft ett nära samarbete från start. Det är spännande att jobba med ett företag som har en stor vilja och potential att fortsätta utvecklas. Dessutom har vi roligt ihop, jag ser fram emot vårt fortsatta samarbete, säger Joakim Andersson, Kundansvarig på Nordlo.