Nyheter

K2A-chefen tar cykeln från Kiruna till Lund

Henrik Nordlund, förvaltningschef på K2A Knaust & Andersson Fastigheter, väljer en annorlunda semester i år. På tre veckor cyklar han från Sveriges nordligaste till sydligaste punkt och på vägen besöker han K2A:s studentbostäder från Kiruna i norr till Lund i söder – med ambitionen att påminna om fördelarna ett rikstäckande studentbostadsbolag kan ge studenterna. 

– För mig blir det ett sätt att kombinera nytta med nöje. Att cykla är ett fantastiskt sätt att uppleva Sverige på sommaren. Samtidigt kan jag passa på att besöka våra fastigheter från norr till söder och dessutom påminna om fördelarna med att kunna ställa sig i bostadskö till bostäder i hela landet med ett klick – eller att enklare hitta boende om man växlar studieort under sin utbildning, säger Henrik Nordlund. 

Hittills har han besökt K2A:s lägenheter i Kiruna och Sundsvall. Planen är att besöka ytterligare fem av de städer där K2A har studentbostäder: Gävle, Örebro, Linköping, Växjö och Lund. På samtliga orterna hittar studenterna sina bostäder via K2A:s centrala kö, där studieintresserade personer kan ställa sig när de fyllt 16 år och då samla köpoäng till samtliga K2A:s lägenheter.