Nyheter

PropTech företag lanserar ny molntjänst för fastighetsägare

– Vi stolta att kunna meddela lanseringen av Enkey AB, ett banbrytande PropTech företag inom insamling, analys och export av mätdata.

Enkey grundas av Robert Rennel, Kalle Hultman och Johan Glimskog, tre erfarna entreprenörer och experter inom IT, IoT, BMS och mätteknik. Enkey specialiserar sig på insamling av mätdata i byggnader. Genom att normalisera, berika och visualisera denna data kan vi ge fastighetsägare och förvaltare detaljerade insikter om hur deras byggnader fungerar och kan identifiera områden för förbättring.

– Vi är entusiastiska över att lansera Enkey och vår molntjänst Building Insight samt erbjuda våra innovativa lösningar till fastighetsägare och förvaltare, säger Robert Rennel, delägare i Enkey AB.

– Vi tror att vår plattform med mätdatainsamling och intelligenta agenter har potentialen att förändra synen på hur byggnader fungerar och bidra till en mer hållbar framtid, säger Johan Glimskog, delägare i Enkey AB.

– Genom att erbjuda sensorer och en unik plattform för analys och datadelning, är målet att fastighetsägaren lättare skall nå insikter och enklare kunna dela den informationen med andra PropTech-lösningar, säger Kalle Hultman, delägare i Enkey AB och ägare av Ambiductor.

För mer information:

https://www.enkey.io

[email protected]

https://www.linkedin.com/company/enkey-io/

Foto: Tumisu