Nyheter

Rapportsläpp: Rätt bostäder på fel plats?

Seminarium där Jan Jörnmark presenterar sin rapport ”Rätt (?) bostäder på fel platser”, torsdagen den 31 augusti.

Där jobben finns saknas bostäderna. Där jobben är färre är de tillgängliga bostäderna fler. Hur kunde det bli så här? Varför har resurserna i svensk bostadssektor blivit så skevt fördelade? Det har ekonomhistorikern Jan Jörnmark undersökt i en ny Ratio-rapport.

Välkommen till ett öppet seminarium där han presenterar sina resultat. Vilka åtgärder och lärdomar finns att göra framgent? Det kommer att diskuteras av en panel med Lennart Weiss, direktör Veidekke Sverige, och Markus Kallifatides, riksdagsledamot (S) Daniella Waldfogel, vice vd och näringspolitisk chef, Stockholms Handelskammare.

Seminariet äger rum torsdagen den 31 augusti i Ratios lokaler i Stockholm.

Mer info här: 

https://ratio.se/kalendarium/ratt-bostader-pa-fel-plats/