Nyheter

Första svenska fastighetsrådgivaren som bryter mark i privat sektor

”Vi revolutionerar fastighetsbranschen genom att äntligen inkludera fastighetsmäkleri som en del av den professionella branschen i Sverige. Med stolthet meddelar vi att Våningen & Villan, som förvärvades av Croisette förra året, genomför ett spännande varumärkesbyte och blir Croisette från mitten av september.”

Det skriver Croisette i ett pressmeddelande.

Genom denna strategiska förändring stärker vi vår position på fastighetsmarknaden. Våningen & Villans värdefulla erfarenheter och unika mervärden sedan 1998 kommer att bevaras. Med varumärket Croisette tar vi detta engagemang till en ny nivå och ser fram emot att erbjuda våra kunder en komplett fastighetstjänst.

– Som en del av Croisette kommer vi fortsätta att erbjuda samma höga kvalitet på tjänster och expertis som våra kunder har kommit att lita på. Vår långa historia och välrenommerade rykte som pålitliga mäklare förblir oförändrade, och vi kan nu också erbjuda ett bredare utbud av fastighetslösningar, säger Johan Linde, Koncernchef på Våningen & Villan – nu en del av Croisette.

Croisette, som varumärke, symboliserar innovation och ett målinriktat arbete för att uppnå de bästa resultaten. Denna vision harmonierar perfekt med vårt åtagande att överträffa våra kunders förväntningar och leverera enastående tjänster. Vi är stolta över att vara den ultimata destinationen för alla fastighetsbehov.