Nyheter

LSI Projects tillverkar inredning åt nya Gondolen

Ett av Stockholms tydligaste och mest ikoniska landmärken, Gondolen, slår återigen upp sina dörrar i höst. I en ny kostym och med nya ägare tar snart restaurangen emot gäster igen. Svenska Brasserier, med ett flertal andra klassiska Stockholmskrogar som Riche, Sturehof och Aira i sin portfolio, kommer driva restaurangen högst upp i Katarinahissen.

LSI har fått uppdraget att tillverka all den specialritade inredningen till restaurangen med de tillhörande barerna. Genomgående för hela projektet är en väldigt hög finish och kvalité på inredningsdetaljerna, som utöver barer består av soffor och andra serveringsmöbler.

– Med vår projektorganisation, hantverkskunnande och långa erfarenhet av komplexa restauranginredningar kan vi ta oss an dessa typer av projekt, trygga i vår kompetens och förmåga att leverera kvalité från start till mål, säger Erik Asplund, sälj – och marknadschef på LSI.

– Det är otroligt roligt att vi får vara med i projektet att väcka den här gamla anrika Stockholmskrogen till liv igen.