Nyheter

”Fastighetspartnerskap – Hur man samarbetar med erfarna fastighetsinvesterare för säkra, trygga vinster!”

Swedish Wealth Institute AB, en ledande aktör inom finansiell utbildning och investeringsrådgivning, är glada att tillkännage sitt kommande webinar – ”Fastighetspartnerskap – Hur man samarbetar med erfarna fastighetsinvesterare för säkra, trygga vinster!”. Webinaret äger rum den 13 juli, start kl. 20.00.

Fastighetsinvestering anses globalt vara en av de mest stabila och säkra tillgångsklasserna. Ändå kan det vara utmanande att navigera denna sektor, särskilt för dem som är nya i fältet. Denna utmaning är något som Swedish Wealth Institute AB hoppas kunna lösa genom sitt kommande webinar.

Webinaret syftar till att ge nybörjare en genväg förbi komplikationerna i fastighetsinvesteringslandskapet och riktar sig till alla som är intresserade av att investera i fastigheter men kanske inte vet var de ska börja, vem de kan lita på och hur de kan undvika de misstag som de flesta nya investerare gör.

Webinaret kommer att svara på de mest brännande frågorna, som ”Hur gör man det lagligt?” ”Hur gör man det säkert?” och ”Hur hittar man rätt partner?” Dessa frågor och fler kommer att behandlas under webinaret, med syftet att ge deltagarna de kunskaper och verktyg de behöver för att framgångsrikt navigera inom fastighetsinvesteringsvärlden.

För att boka din gratisplats, besök följande länk: 

https://mb6hq4dk.pages.infusionsoft.net/