Nyheter

Fastighetsboxarutomhus.se lanserar e-handel för utomhusboxar

Fastighetsboxarutomhus.se har lanserat en ny e-handel dedikerad för utomhusboxar, vilket möter behoven hos bostadsrättsföreningar. Denna lösning gör det enklare och tryggare att ta emot post och paket utanför den egna bostaden.

Beställningsprocessen för utomhusboxar på Fastighetsboxarutomhus.se’s e-handel är enkel och smidig. Bostadsrättsföreningar kan beställa utomhusboxar direkt från deras hemsida och sedan få dessa levererade och installerade på plats. De har också möjlighet att anpassa sina beställningar efter sina specifika behov och preferenser.

Fastighetsboxarutomhus.se’s utomhusboxar skiljer sig från andra liknande lösningar genom att vara dedikerade för utomhusbruk, vilket är ett växande segment i Sverige.

– Vi är glada över att presentera vår nya e-handel för utomhusboxar. Detta kommer att hjälpa oss att möta den efterfrågan vi fått från våra andra systersidor. Vi hoppas att detta ska lösa problemen med säker, tillförlitlig posthantering för bostadsrättsföreningar samt förbättra medlemmarnas upplevelse, säger Jonas Svensson, CMO på Fastighetsboxarutomhus.se.

Framtiden ser också ljus ut för Fastighetsboxarutomhus.se’s e-handel, med planer på att utöka sortimentet med fler modeller och andra färger inom kort.