Nyheter

Ahlsell förvärvar Lindqvist AS

Ahlsell Norge AS har ingått avtal om att förvärva samtliga aktier i Lindqvist AS. Företaget tillhandahåller verktyg och förnödenheter till hantverkare och industrisektorn i västra Norge. Verksamheten omfattar butik, lager, webbutik och verkstad i Bergen.

Bolaget består av 10 medarbetare och omsättningen uppgick till 55 MNOK 2022.

Attraktiv kompetens och produktportfölj

Lindqvist AS erbjuder ett brett sortiment av elverktyg, handverktyg, fästelement och förbrukningsmaterial. Deras specialistkompetens, serviceerbjudande och produktsortiment inom borr- och skärutrustning innebär en förstärkning av Ahlsells totala erbjudande. Genom att kombinera våra styrkor och kompetenser kan vi nu erbjuda våra kunder ett bredare produktsortiment tillsammans med våra omfattande logistiklösningar.

Egen verkstad och slipanläggning ger stora fördelar

Ahlsell och Lindqvist delar samma vision om att skapa ett mer hållbart samhälle, och där skapar Lindqvists serviceverkstad möjlighet för kunderna att förlänga livslängden på produkterna de köper. När Lindqvists kompetens kombineras med Ahlsells redan starka hållbarhetsarbete kan vi erbjuda kunderna ännu fler miljövänliga och kostnadseffektiva lösningar.

Tillträde beräknas ske i början av juni.

Foto: Andrzej