Nyheter

Hemnet lanserar Vägen hem – en podcast om bostadsmarknaden

Idag den 25 maj är det premiär för podden Vägen hem som kommer att följa och förklara utvecklingen på den svenska bostadsmarknaden. Programledare för podden är Staffan Tell, pr-chef på Hemnet och Erik Holmberg, marknadsanalytiker på Hemnet. Riksbyggen är exklusiv partner för poddens sex första avsnitt.

I podcasten Vägen hem kommer Staffan och Erik att gå igenom de viktigaste händelserna i omvärlden och hur de påverkar bostadsmarknaden liksom analysera och diskutera Hemnets egna data. Lyssnarna kommer även att få träffa spännande gäster, som mäklare, ekonomer och andra experter som bjuder på intressant kunskap och perspektiv.

– Vi konstaterar att det finns ett stort intresse kring bostadsmarknaden och vill prova på podd som format för att på ett förklarande och lättsamt sätt fördjupa oss i alla de olika ämnen som omger en bostadsaffär. Vi är väldigt glada över att ha Riksbyggen med oss på den här poddresan som börjar med sex avsnitt men där vi hoppas att intresset blir stort nog för en fortsättning, säger Staffan Tell, PR-chef på Hemnet och en av poddens programledare. 

– Bostadsfrågan är en av de viktigaste frågorna för oss människor och är väldigt aktuell i dessa dagar. Som en av Sveriges största bostadsutvecklare vill vi gärna dela med oss av vår kunskap, och att göra det i ett nytt format tillsammans med Hemnet som med sitt oberoende har ett helikopterperpektiv på bostadsbranschen, säger Johanna Frelin, vd på Riksbyggen.

Podcasten Vägen hem produceras av Poddagency. Vägen hem har premiär den 25 maj och ett nytt avsnitt kommer därefter att släppas varannan torsdag.

Lyssna på premiäravsnittet här: 

Spotify
Apple Podcasts