Nyheter

Medverka som deltagare eller utställare på Renoveringsdagarna 2023

Renoveringsdagarna 2023 med 100% fokus på bygg och fastighet genomförs 31 maj – 1 juni på Bonnier Conference Center i Stockholm. Renoveringsdagarna är en mötesplats där alla aktörer som arbetar med att utveckla fastighetsbranschen kan träffas. På renoveringsdagarna möts professionella aktörer som arbetar med renoveringsfrågor för att lära oss mer och knyta nya kontakter. I konferensprogrammet kommer Sveriges mest framstående företag och talare att medverka. Om ditt företag vill synas, mingla och utveckla nya relation med kunder i branschen är en utställning på renoveringsdagen en perfekt lösning.

På Renoveringsdagarna träffar du de rätta beslutsfattarnaDeltagarna på tidigare dagar har titlar som VD, Hållbarhetschef, Fastighetschef, Utvecklingschef, Teknik/Energichef, Arkitekt, Konsult, Projektledare, m.fl. De representerar både privata företag och organisationer från offentlig sektor, en unik blandning för nya kontakter och affärer.

Varför ska ni deltaga eller bli utställare?

Frågorna är många och kunskapsbanker behöver fyllas på kring brännheta frågor. Det handlar om att åstadkomma smarta och hållbara lösningar inom teknik, energiprestanda och klimatoptimering. Under Renoveringsdagarna 2023 erbjuds du som deltar möjlighet att ta del av lyckade exempel, och i komprimerad form lyssna till experter, entreprenörer, förvaltare och pågående diskussioner. Välkommen till en tvådagars konferens där vi tar ett helhetsgrepp på renoveringsbehovet i fastighetsbranschen. Här får du ta del av metoder och en redogörelse kring pågående och lyckade projekt. Inte minst hur du kan jobba med hållbarhet och cirkulärt tänkande.

Genom att mötas upp på renoveringsdagen som utställare får ni en unik möjlighet träffa rätt målgrupp i en avslappnad miljö. Ni bygger ert varumärke för fler och bättre affärer. På Renoveringsdagen försöker vi skapa största möjliga relevans av innehåll till deltagarna och fördelaktiga samarbeten med våra utställare. Som utställare på renoveringsdagen finns det en stor flexibilitet i samarbetet.

Redo att medverka som deltagare?

Realstad AB
Kurt Elstad
070-767 18 09
[email protected]
www.realstad.se

https://www.realstad.se/renove…

https://events.magnetevents.co…