Nyheter

TECE lanserar handgjord spolknapp i industriell design

Spolknappen TECEsquare är en favorit bland arkitekter och konsumenter som vill skapa ett modernt och personligt badrum. Nu kompletteras serien med en industriell variant i rostat stål, där varje spolknapp bearbetas för hand.

Den matta ytan och rostiga looken på nya TECEsquare, speglar den senaste trenden inom badrumsdesign. Vid den manuella ytbehandlingen skapas en spolknapp med individuellt utseende och efterbehandlingen gör den rostpigmenterade ytan hållbar och lätt att rengöra.

– För den som letar efter något utöver det vanliga skapar vi varje TECEsquare i rostat stål för hand, med en unik och hållbar finish. Varje produkt är unik, säger Thomas Lehner jr, vd på välkända tyska Lackiererei Lehner, företaget som ytbehandlar spolknapparna.

Utöver den nya spolknappen i rostat stål, lanseras även en variant i nickel med borstad struktur, som skyddar mot fingeravtryck genom TECEs speciella finish.

Ytterligare fyra nya varianter med en sidenmatt glasyta presenteras i färgerna vit, svart, signalgrå eller sandbeige. Glasyrerna bränns bakom glas, vilket ger en optisk effekt när ljuset bryts på ett elegant sätt.

De nya spolknapparna sticker ut med sin höga kvalitet, lyxiga känsla och platta design. Samtliga passar med TECEs wc-fixturer, är enkla att installera och bakom fronten gömmer sig en högkvalitativ spolteknik.

Nya TECEsquare kommer att finnas på marknaden från mitten av maj och går att beställa via utvalda återförsäljare eller vvs-leverantörer.

Pris: 3 500 – 7 200 kronor inkl moms.