Nyheter

Högt värde i kompakt format: Panasonic lanserar PACi Elite Series 4 luftkonditionering

Panasonic Heating & Cooling Solutions introducerar nu sin nya snygga PACi NX Elite Series 4, som finns i kapaciteterna 7,1 – 14 kW. Denna senaste serie erbjuder en idealisk lösning för kommersiell uppvärmning och kylning med fokus på dekarbonisering, samtidigt som den bibehåller en mycket effektiv prestanda för luftkonditionering.

Den nya generationen PACi NX har ett nydesignat, kompakt chassi med endast en fläkt och uppnår samma imponerande säsongsprestanda som en modell med två fläktar genom att optimera tre lager värmeväxlare i ett mindre hölje. Den mindre och lätta konstruktionen gör att utomhusenheterna passar perfekt i alla utrymmen, även om installationsområdet är begränsat.

Dessutom ger en ökad rörledningslängd på upp till 100 meter stor designflexibilitet för en mängd av olika byggnadstyper och -storlekar. PACi NX Elite Series 4:s driftsområde har utökats för att fungera även under krävande förhållanden, med ett brett intervall som täcker upp till 52 °C i kylningsläge och ner till -20 °C för uppvärmning, vilket gör serien till en mycket tillförlitlig lösning. Enheterna erbjuder också tyst drift ner till minst 48 dB(A), vilket begränsar bullerstörningar.

Upp till fyra inomhusenheter kan anslutas till samma PACi NX-utomhusenhet, varav många kan installeras som tvilling-, trippel- och dubbel-twin-system, vilket ger ett alternativ som passar behoven i olika företag och avancerade bostadsprojekt. Den senaste generationens serie har en hög säsongseffektivitet på upp till SEER 7,8 (A++) och SCOP 4,9 (A++).1

För maximal smidighet så är det också möjligt att styra enheterna genom dess trådbundna Conex-kontrollenhet samt via Wi-Fi och Bluetooth, med anslutning till Panasonics H&C Control App, H&C Diagnostic App och Comfort Cloud App. Enheterna är också kompatibla med Panasonic AC Smart Cloud och AC Service Cloud för en smart lösning för flera platser.