Nyheter

AGV Invest går in i allabrf

AGV Invest går in som delägare i ABRF Group AB, och därmed även i allabrf.se. Sedan 2015 har ABRF Group AB utvecklat allabrf.se, som snabbt vuxit till Sveriges största digitala plattform för bostadsrättsföreningar och boende i bostadsrätt.

– Vi är väldigt positiva till att få in AGV Invest som ny delägare. Vi är övertygade om att deras kapital och erfarenhet kommer att hjälpa oss att ta Allabrf.se till nästa nivå, säger Hampus Dahlstedt, Grundare ABRF Group AB.

Allabrf är Sveriges ledande digitala plattform för bostadsrättsföreningar med över 200 000 användare per månad. Bolaget erbjuder en digital ekonomisk förvaltningstjänst samt rådgivning inom fastighetsförsäkring och BRF-lån. Grunden i plattformen är en helt unik databas med information om Sveriges ca 26 000 bostadsrättsföreningar. Databasen innehåller bland annat information om föreningens ekonomi, fastigheter, lägenheter, försäljningar och styrelse.

– Vi är imponerade av hur snabbt plattformen har vuxit till Sveriges största digitala plattform för bostadsrättsföreningar. Vi ser fram emot att vara en del av bolagets fortsatta tillväxt och framgång samt bidra med vår kunskap och erfarenhet för att ta Allabrf.se till nästa nivå, säger Felix Sandquist.