Nyheter

Expert inom lösningar för markskruvar lanseras på den svenska marknaden

Den här veckan tillkännager ett danskt företag och expert på markskruvar GroundPlug® Easy Mounting System™ sin produktlansering på den svenska marknaden, som kommer att vara tillgänglig för alla byggare i Sverige, oavsett om de är proffs eller gör-det-självare.

Målet är att skapa en bransch där byggandet kan ske snabbt, effektivt och hållbart tack vare pålitliga stållösningar. Produktsortimentet består av flera serier med markskruvar som täcker otaliga utomhustillämpningar för bostäder, från små altaner till stora trevåningshus.

GroundPlug® har en omfattande yrkesmässig bakgrund och har stor erfarenhet av konstruktion, tillverkning och installation av stålfundament. Företaget är sprunget ur sin industriella ”storebror” GroundPlug® International ApS, som specialiserar sig på stålfundament för järnvägsoch vägindustrin – och det kommer inte heller att vara första gången GroundPlug® markskruvar skruvas ner i den svenska jorden.

Flera produkter har redan installerats i Sverige på begäran, men det är först nu som den smarta lösningen blir fullt tillgänglig för hela den svenska marknaden. GroundPlug® Easy Mounting System™ är en smart och effektiv grundläggningslösning som sparar både tid och pengar och som gör det enklare än någonsin att installera den – med hjälp av en mutterdragare på endast två minuter.

Ett brett sortiment av ”ingen grävning, ingen gjutning” produkter finns tillgängliga på den nyligen skapade svenska webbplatsen där man kan lämna in ett projekt för offert och hitta värdefull information, från svenska jordförhållanden till framgångsrika tidigare kundfall.

– Vi har redan etablerat en bra konkurrensposition på den danska marknaden. Vi har gjort omfattande undersökningar av den svenska marknaden och är redo att tillföra nya konkurrensfördelar till resten av Skandinavien. GroundPlug® Easy Mounting System™ är nu väl förberett för att hjälpa entreprenörer runt om i Sverige att bygga effektivare med hjälp av våra fundament.

Det som ytterligare bidrar till denna konkurrensfördel är också de tjänster som GroundPlug® Easy Mounting System™ erbjuder, särskilt den kostnadsfria ingenjörstjänsten. Genom att fylla i ett projektformulär kan expertingenjörerna beräkna en kostnadsfri uppskattning av ett byggprojekt, oavsett om det är ett trevåningshus eller ett förråd, varefter kunden får ett svar inom 1-2 vardagar.

När erbjudandet väl är accepterat ingår andra tjänster som hjälp med all dokumentation, bedömning av den geotekniska rapporten och upprättande av en plan. Vi tar också hand om leveransen av fundamenten direkt till byggplatsen eller företaget.

– GroundPlug® grundades för att öppna byggbranschens ögon och ändra vår gemensamma uppfattning av vad byggindustrin kan vara: mer hållbar, effektiv och pålitlig – till glädje för alla parter, säger Carsten Aagerup, VD GroundPlug®. International ApS GroundPlugs främsta mål är att revolutionera byggbranschen som vi känner den. Att göra byggprocessen snabbare, enklare och mer hållbar. Genom att bygga mer och gräva mindre.