Nyheter

BOLIST Byggstart för att stötta nästa generations byggföretagare

BOLIST Byggstart riktar sig till alla mellan 18 och 28 år och som drömmer om att kunna förverkliga sina företagsdrömmar inom byggbranschen. Genom BOLIST har man nu möjlighet att ansöka om ett starta-eget-paket värt 100.000 kr.

Som Sveriges närmaste byggvaruhus finns BOLIST på drygt 170 platser över hela Sverige, från norr till söder, och företrädelsevis på mindre orter. Genom BOLIST Byggstart vill man nu ta tag i återväxten inom byggbranschen och vara med och långsiktigt stötta nästa generations byggföretagare.

– Under många år har utflyttningen av yngre människor från mindre orter varit en utmaning. För oss är den lokala förankringen en mycket viktig del av vårt varumärkeslöfte. Byggvaruhusen drivs också av engagerade entreprenörer som tar ansvar för och värnar om det lokala samhällets utveckling, säger Eddie Andersson, Marknadschef på BOLIST.

BOLIST Byggstart innebär at man kan erbjuda unga människor, mellan 18 och 28 år, en unik möjlighet att kunna förverkliga sina företagsdrömmar inom byggbranschen där starta-eget-paket syftar till att minska tröskeln att starta eget.

– Vi vill bidra till en ljusare framtidstro och en positiv utveckling inom byggbranschen men också utvecklingen av det lokala samhället. Vi vill vara med och göra skillnad på riktigt, säger Eddie Andersson.

Vill du veta mer om BOLIST Byggstart?

Läs mer och ansök på:

bolist.se