Nyheter

Hitta den bästa elektrikern för dina behov med appen Done

Att hitta en elektriker kan ibland vara tidskrävande men nu finns det snabb hjälp att få. Om du letar efter en elektriker som kan hjälpa dig med dina elbehov, så är Done appen för dig. Den hjälper både konsumenter att hitta auktoriserade elektriker Stockholm och elektriker att på ett enkelt sätt kunna arbeta mer digitalt mot konsumenter.

Få offert gratis från en elektriker med Done

Om du letar efter en certifierad elektriker som kan hjälpa dig, är Done det bästa valet. Det kan vara svårt att välja rätt elektriker i Stockholm, därför har Done gjort det lite enklare på vägen. Med Done kan du få en gratis offert från lokala elektriker och jämföra priser och tjänster. Via ett snabbt videosamtal kan du du få en offert på jobbet du behöver ha gjort. Så om du letar efter en professionell och certifierad elektriker, se till att testa Done.

Vad du ska tänka på när du väljer elektriker

När du väljer en elektriker är det viktigt att du tar reda på hur mycket erfarenhet de har. Se till att de har certifikat och försäkringar som skyddar dig om något skulle gå fel. Det är också bra att se till att de har god kunskap om den senaste tekniken, så att du kan vara säker på att jobbet blir utfört med högsta kvalitet. Se också till att fråga efter referenser från tidigare kunder, så att du kan förstå vilken typ av service som elektrikern levererar. Done är mycket noggranna med att säkerställa att deras elfirmor levererar hög kvalitet för att du som kund ska vara nöjd och du slipper då lägga tid på att kolla upp referenser och certifikat.

Vad är kostnaden för att anlita en elektriker via Done?

Done satsar på att säkerställa att deras kunder får ett konkurrenskraftigt pris när de anlitar en elfirma oavsett vilken tjänst det gäller. Done har ett standard timpris på 595 kr efter ROT, detta gäller oavsett vilken elektriker du väljer. Du betalar alltså samma timpris, oavsett om det är stort eller litet projekt. Läs mer hos Done för att se hur prissättningen går till.

Appen Done ger dig möjlighet att hitta den bästa elektrikern som passar dina behov. Allt du behöver göra är att boka ett videosamtal via appen eller hemsidan. Du matchas med en certifierad elektriker och efter samtalet får du en offert. Det är enkelt att använda och sparar dig både tid och pengar.