Nyheter

FLEX Scandinavia AB lanserar batteridriven byggstrålkastare

Byggstrålkastaren TL4000 är en kraftfull och mångsidig lampa som passar perfekt för alla miljöer som behöver belysning på en byggarbetsplats eller annan plats utan tillgång till ström. Den fungerar bra med både stativ eller hängande på krokar.

Egenskaper:

– Tre olika ljusstyrkor: 1000, 2000 och 4000 lumen
– 3 paneler med två rotationsaxlar gör det möjligt att placeras belysningsvinkeln fritt
– Stativet har 1/4″ fäste som möjliggör att det kan användas med tex FLEX korslinjelaser ALC2/1- G/R, ALC3x360 eller andra applikationer eller kamera.
– Vridbar 180° stativet är justerbart i höjd mellan 1.1-2.2m

Den går snabbt att sätta upp och står stabilt tack vare enknappsstyrning och trebensfoten. Byggstrålkastaren kan också försörjas med ström via en vanlig anslutningskabel (medföljer inte). Avsedd för användning med 230 V eller 110/120 V

Multifunktionsmanöverpanel med LED-lampa för batterinivå, aktiveringsknapp, på/av-knapp och USB C-laddanslutning. Den är tydlig och användarvänlig. En extra på/av-knapp ger möjlighet att manövrera lampan bekvämt över handtagspositionen på stativet

FLEX batterisystem: lämpligt för alla FLEX 18,0 V batterier.