Nyheter

Areco Direct och BMI slutit avtal om att erbjuda Icopals sortiment i Stockholmsregionen

Areco Direct har ingått ett samarbetsavtal med BMI Sverige AB för Stockholmsregionen vilket gör det möjligt för företaget att nu erbjuda marknaden hela BMI:s produktprogram, inklusive Icopals sortiment, som lagervara på Areco Directs filialer i Stockholm.

Detta samarbete kommer även ge fördelar till Team Icopal partners genom att erbjuda snabbare och smidigare service till kommande projekt samt möjlighet att beställa ur Moniers sortiment direkt från fabriken.

– Vi är mycket stolta över detta samarbete med BMI Sverige AB och är säkra på att det kommer att ge både Areco Direct och BMI nya möjligheter att växa och stärka servicen till våra kunder, säger Ingvar Delén, VD för Areco Direct.

– Det här samarbetet kommer att ge Areco Direct en stark position på takmarknaden där takmaterial från Icopal och Monier är viktiga komponenter. Vi på BMI ser fram emot att arbeta tillsammans med Areco Direct för att erbjuda högklassiga produkter och service till kunderna, säger Mattias Pettersson, KAM TE på BMI Sverige AB.

– Genom att kombinera Areco Directs branschexpertis i sälj- och distributionsprocesser med BMI:s breda produktsortiment kommer detta samarbete att skapa framgångar för båda företagen på lång sikt. Samarbetet innebär en ökad tillgänglighet och möjlighet för kunderna att få tillgång till ett ännu bredare sortiment av produkter på en gång, och vi fortsätter att stärka vår marknadsposition, avslutar Ingvar Delén.