Nyheter

Ny regionchef på ALT Hiss i Stockholm

Mattias Bergström är ny regionchef på ALT Hiss i Stockholm. Han har jobbat med hissar sedan 2005 och kommer närmast från en ett annat företag i branschen. 

Daniel Josefsson, vd på ALT Hiss är nöjd med rekryteringen:

– Mattias har många personliga egenskaper som vi uppskattar. Att han dessutom har en gedigen hisserfarenhet och har jobbat i Stockholms-området under många år och därmed kan marknaden gör honom till en stor tillgång i företaget.

Mattias Bergström hade en kollega som för några år sedan började på ALT och trivs bra – och det är på den vägen Mattias hittade till ALT.

– Min tidigare kollega rekommenderade ALT som han beskrev som ett familjärt företag med snabba beslutsvägar där man som individ har något att säga till om och får stort eget ansvar. Det beskrivningen gillade jag, säger Mattias och fortsätter:

– Det känns bra att nu få förtroendet och ansvaret att leda ALT i Stockholmsregionen. Det blir ett nytt steg i karriären och en möjlighet att utvecklas vidare, säger Mattias.

Till att börja med axlar Mattias också rollen som montagearbetsledare i väntan på att en ny kollega börjar. Något Mattias tror kommer bli nyttigt då nyhiss-montage är nytt för honom.

– Jag har mest varit involverad i ombyggnad och eftermarknad, så nyhiss-montage och stora byggen blir en ny och nyttig erfarenhet, säger Mattias avslutningsvis.