Nyheter

Sveafastigheter fortsätter växa och flyttar till större kontor

Sveafastigheter har 1 626 lägenheter i förvaltning, 1 270 i produktion och över 5 000 i tidigt skede. Det växande bolaget flyttar nu huvudkontoret till större lokaler i Sickla i Stoclholm  för att inrymma fler medarbetare. Nuvarande möbler och armaturer tas med och kompletteras till största delen med inredning från second hand. 

Sveafastigheter utvecklar, bygger och förvaltar långsiktigt fastigheter i Mälardalen, med ett starkt hållbarhetsfokus.

– Vi på Sveafastigheter fortsätter växa. Med ett växande fastighetsbestånd behövs fler medarbetare. För att inrymma den ökande personalstyrkan flyttar vi nu vårt huvudkontor till större lokaler i Sickla, säger Viktor Mandel. 

Sveafastigheter ökar sin kontorsyta från 400 kvm till 600 kvm. Nya adressen, som gäller från 20 mars, är Smedjegatan 2C, Sickla. Lokalen hyrs av Atrium Ljungberg.

– Den nya lokalen passar vår verksamhet väldigt bra. Den underlättar samarbete och återkoppling mellan avdelningarna samtidigt som den ger bättre förutsättningar för att ha externa möten. Det är A och O för att vi ska fortsatta utvecklas och ligga i framkant i branschen, säger Viktor Mandel.