Nyheter

Bostadsfastighet i Viskafors och Industrifastighet i Mark

Kommersiella Fastigheter presenterar två väl underhållna fastigheter båda belägna söder om Borås. Bostadsfastigheten har ett fint läge, nära Viskafors centrum ca 15 min från Borås centrum. Omgivningen utgörs av liknande hyresfastigheter och grönområden.

Industrifastigheten är beläget i populärt industriområde i Skene och är i dagsläget fullt uthyrd till ett av Vattenfalls dotterbolag.

Bostadsfastighet i Borås – Viskafors

Fastigheten är bebyggd med två hyresenheter med vardera 10 lägenheter. 2017-2018 totalrenoverades byggnaderna och bergvärme installerades, VA-stammar byttes, nya radiatorer, el drogs om och nya kök installerades. Lägenheterna är i storlek 35- 92,5 m2 och ett driftnetto om 1,3 msek.

Industrifastighet i Mark

Totalrenoverad fastighet med lätt industri och kontor, idag uthyrd till 100% till stabil hyresgäst. Fastighetsbolaget, som kommer att försäljas via bolagsaffär, har utfört totalrenovering invändigt där man byggt entrésolplan, nya kontor, konferensrum mm. Under 2022 har man påbörjat en omfattande fasadrenovering med ny plåt, nya portar och solpaneler på taket som kommer att vara klar våren 2023. Driftnetto om 1,9 msek.