Nyheter

xNomad vinner Nordic PropTech Awards 2023

xNomad har blivit utsedda som vinnare i kategorin ”New Real Estate Experiences vid Nordic PropTech Awards 2023. Nordic PropTech Awards är ett pris som syftar till att lyfta startups baserade i Norden som erbjuder effektiva och innovativa lösningar inom fastighetsbranschen.

Fastighetsbranschen utvecklas ständigt och varje dag dyker det upp ny teknik och nya lösningar som gör processen med att köpa, hyra och förvalta fastigheter enklare och effektivare. Mitt i denna utveckling har Nordic PropTech Awards vuxit fram för att belysa de nordiska startup-företagen som skapar lösningar och hjälper fastighetsbranschen att hitta nya möjligheter.

Onsdagen den 8 februari bjöds xNomad tillsammans med andra Prop-Tech-företag in till Kista Science Tower för att fira vinnarna av Nordic PropTech Awards 2023. Priset, som lanserades som ett samarbete mellan de nordiska proptech-föreningarna i Danmark, Sverige, Norge och Finland, erkänner och belönar de bästa och smartaste startup-företag i branschen.

– xNomads vinst för ”New Real Estate Experiences” är ett bevis på företagets innovativa anda och engagemang för spetskompetens, säger Jonathan Haralmbakis, VD och grundare av xNomad, som var på plats för att ta emot priset.