Nyheter

Nytt samarbete inom belysningsautomation

Beckhoff är en av Europas största leverantörer inom automations-hårdvara och TREBOR är en stor leverantör av mjukvara inom fastighetsautomation har inlett ett samarbete för framtidens belysningslösningar.

Beckhoff och TREBOR har inlett ett samarbete inom belysningsautomation. Beckhoffs del i detta är skalbar hårdvara i PLC och DALI-moduler samt distribuerade system. TREBOR’s del är mjukvaran TREBOR DALI Visualizer. Beckhoffs skalbara automationslösningar ligger helt i linje med TREBOR’s innovativa lös- ning för belysningsautomation.

Samarbetet kommer utmana belysningsbranschen som idag består av ett fåtal leverantörer. Båda bolagen kommer från automations-branschen och kommer med detta samarbete driva på för innovativa lösningar inom belysningsautoma- tion.

Med Beckhoffs gedigna kunskap inom öppna hårdvarulösningar och TREBOR’s långa erfarenhet av belysnings-lösningar kommer detta bli ett samarbete för framtiden. Samarbetet utgår från Beckhoffs hårdvara och TREBOR levererar TREBOR DALI Visualizer för att användas i Beckhoffs hårdvara.