Nyheter

Bjurfors rekryterar välkända profiler

Mäklarföretaget Bjurfors, som har över 90 kontor runt om i landet, förstärker nu ytterligare med tunga namn.

– Bara under januari har tretton nya Bjurforsare anslutit sig till oss, dessutom har en av oss taget ett internt steg upp. Det är otroligt roligt att vi lockar hit fler profiler, några av dem är redan väletablerade på sina orter, säger Bjurfors VD Fredrik Kullman.

2021 blev det bästa året någonsin för Bjurfors med 1 miljard kronor i omsättning och 17 000 förmedlade bostäder. Även om 2022 var ett mer utmanande år för branschen väljer Bjurfors ändå att fortsätta att stärka upp verksamheten. Bjurfors utsågs dessutom till mäklarstudenternas drömarbetsplats i Universums stora undersökning och kan även titulera sig som ett Karriärföretag 2023, där ett av kriterierna är vikten av möjlighet till att göra intern karriär. Något som Sara A Persson i Malmö har gjort. Sara är mäklaren som framgångsrikt har varit Kundvårdsansvarig i flera år. Hon har nyligen klivit in som fastighetsmäklare igen, nu på kontoret i Trelleborg.

– Våra kunder är det viktigaste vi har och tack vare vår Kundvårdsavdelning kan vi hela tiden vara ett steg upp när det kommer till vårt spekulantregister och att skapa mervärde för våra kunder. Det här kommer Sara ta med sig in i mäkleriet och verkligen trycka på hur viktigt det är som säljare att vara förberedd och bearbeta förhandsmarknaden då vi har väldigt många köpklara kunder redan. Ju tidigare vi kan komma i kontakt med våra kunder (köpare och säljare) desto bättre bostadsaffärer kan vi göra, säger Bjurfors försäljningschef Caroline Stark.

Skåne gör i övrigt också två expansiva rekryteringar då Kasper Isgren, tidigare franchisetagare och partner på Svensk Fastighetsförmedling, samt Patrik Helenius, också tidigare franchisetagare och partner på Erik Olsson, ansluter sig till Bjurfors i Skåne.

– Kasper började sin mäklakarriär 2011 på Bjurfors och efter några år hos branschkollegor är det väldigt roligt att kunna välkomna honom tillbaka till oss. Jag är så glad att han och Patrik ville ansluta sig till Bjurfors och bidra med sin erfarenhet, säger Bjurfors försäljningschef Fredrik Josefsson.

I Örebro har Bjurforskontoret fått tillskott av inte mindre än fyra nya fastighetsmäklare.

– Vi är glada och tacksamma över att stärka upp teamet. Lars, Anders och Frida har tidigare drivit en framgångsrik mäklarkedja här i Örebro, nu ansluter de sig till oss och tar med sig gedigen erfarenhet. Marcus har drivit ett lokalt kontor i Hallsberg för samma kedja som Lars, Anders och Frida, det kontoret blir nu ett Bjurforskontor. Lars Olsson blir kontorschef för Bjurfors Örebro. Det är en del av vår satsning för att bygga en stabil organisation med starkt ledarskap. Vi vill skapa en riktigt bra arbetsplats och de absolut bästa förutsättningarna för våra mäklare att få en framgångsrik karriär, säger Gabriel Damar, franchisetagare Bjurfors Örebro.

Nya på Bjurfors

Bromma

Marcus Nilsson, fastighetsmäklare

Göteborg

Simon Hultström, fastighetsmäklare/partner Göteborg City

Hilda Ferm, fastighetsmäklare, Göteborg City

Haninge

Karolina Christensson, fastighetsmäklare

Helsingborg

Carl Westrell, fastighetsmäklare

Kalmar

Ludwig Johansson, franchisetagare/fastighetsmäklare

Karlstad

Jacob Wahlberg, blivande mäklare

Malmö

Kasper Isgren, fastighetsmäklare – Malmö Väster

Patrik Helenius, fastighetsmäklare – Limhamn

Trelleborg

Sara A Persson, fastighetsmäklare

Örebro

Anders Olsson, fastighetsmäklare

Lars Olsson, fastighetsmäklare/kontorschef

Marcus Bergdahl, fastighetsmäklare

Frida Henriksson, fastighetsmäklare

Bild: Jhonatan_Perez