Nyheter

Nordiska Hissmässan samlar hiss- och rulltrappsbranschen

Den 31 januari arrangeras den ledande mässan för hiss- och rulltrappsbranschen i Norden på Scandic Infra City i Stockholm.

På mässan ställer ledande företag från branschen ut och på mäss scenen hålls föredrag under hela dagen inom aktuella ämnen. Hissarnas digitalisering och uppkoppling är under ständig utveckling och frågan om att investera i hållbara lösningar som vid första anblicken kostar lite mer är aktuellare än någonsin när kunderna sätter upp hårda hållbarhetskrav på produkter och samarbetspartners.

– Vi ser mycket fram emot att återigen få träffa hela branschen fysiskt och jag tror att mässan är väldigt efterlängtad av många, säger Daniel Nyman som är ordförande i Hissförbundet.

– Med fler utställare än tidigare och även några internationella leverantörer som kommer med så känns det som att vi kommer återkomma efter pandemin med flaggan i topp och vi tror att alla i branschen som har möjlighet kommer att besöka mässan,  säger Bosse Magnusson som är projektledare för mässan.

Mässan besöks inte bara branschens tekniker och installatörer utan även fastighetsbolagens inköpsansvariga och deras konsulter.

För mer info se:

www.nordiskahissmassan.com