Nyheter

Gjensidige och Fiskarhedenvillan i nytt partnersamarbete

Gjensidige har ingått ett nytt och spännande partnersamarbete med Fiskarhedenvillan som innebär att ett års villahemförsäkring ingår när man bygger hus med Fiskarhedenvillan. Samarbetsavtalet har tecknats tillsammans med Arctic Seals som upphandlande förmedlare och löper till och med april 2025, med möjlighet till årlig förnyelse därefter.

Det nya partnersamarbetet innebär ett unikt erbjudande som Fiskarhedenvillan har tagit fram tillsammans med Gjensidige Försäkring där en villahemförsäkring ingår för alla som bygger hus med Fiskarhedenvillan. Försäkringen gäller från och med 30 dagar innan den avtalade huvudleveransen och under tolv månader framåt.

– För oss på Fiskarhedenvillan står kunden alltid i centrum. Vi vill leverera en trygg och så heltäckande produkt som möjligt. När man köper ett hus är det många val som ska göras och många beslut som behöver fattas. Att vi på Fiskarhedenvillan kan hjälpa till med en trygg och bra försäkring underlättar för våra kunder. I vår utvärdering av försäkringar till våra kunder valde vi Gjensidige, eftersom det är en stor och trygg aktör. Gjensidige kommer bidra till att vår kund kan känna sig säker på att bli väl omhändertagen i sin husresa tillsammans med Fiskarhedenvillan, säger Björn Lindroth, som är CFO på Fiskarhedenvillan.

Försäkringsskyddet som Fiskarhedenvillans kunder får via villahemförsäkringen är omfattande och täcker eventuella skador på fastigheten både under uppförandet samt under den första tiden efter inflyttning i det nya huset.

– Det är otroligt kul att vi har kommit igång med det här partnersamarbetet. Det är ett samarbete helt i linje med vår strategiska riktning där vi tillsammans med Fiskarhedenvillan får möjlighet att skapa trygghet för de som bygger nytt hus. Vi är väldigt glada över att Fiskarhedenvillan har gett oss förtroendet att vara med på den resan, säger Oscar Hallberg, som är kundansvarig inom Gjensidiges partneravdelning.